Isofit

Isofit

A Hülyék Királya

Eszme ész helyett

2020. október 19. - Isofit

Novák Djokovic a Roland Garroson elszenvedett súlyos veresége után, a boszniai (kamu) piramisokhoz ment feltöltődni...

Hogy mivel érdemelte ki Novak a hülyék királya címet, azt alább részletezem. Fontos elmondanom, hogy ez az írás nem a teniszezőről és annak eredményeiről szól, hanem a magánemberről. 

djokiq.jpg

Djokovic, az öngyógyító!

2016-ban Djokovic könyöksérüléssel kínlódott, ami odáig fajult, hogy műteni kellett. A műtétre csak 2018-ban került sor, méghozzá azért, mert Djokovic hisz az öngyógyításban. Úgy gondolta, hogy az elme erejével képes lehet meggyógyítani a könyökét. Az ima, meditáció és a holosztikus látásmód nem bizonyult hasznosnak, az elméje nem volt elég erős a gyógyításhoz, ezért alternatív módszerekhez nyúlt. Mondanom sem kell, egyik sem használt, így aztán kénytelen volt az orvosokra bízni magát."Megegyeztem a csapatommal, hogy Ausztrália után más megoldásokat is kipróbálok, ezért belementem, hogy egy kisebb beavatkozást hajtsanak végre a könyökömön." A műtét után saját öngyógyító kudarcán kesergett: "Minden alkalommal, amikor arra gondoltam, mit tettem, azt éreztem, hogy cserben hagytam saját magamat" 

Pepe Imaz, a spirituális edző

Imaz mestert Marko Djokovic mutatta be Novaknak, mint a siker kulcsát a jövőre nézve. Djokovic kapva kapott a lehetőségen, mert Imaz azt tanította, amiben hinni akart. Don Pepe Djokovic öccsét ölelésterápiával gyógyította, de gyakran alkalmazta a nevetésterápiát is. Djokovic telepátiát is tanult, erről így nyilatkozott: "A telepátia a felsőbb rend ajándéka, a forrás, az Isten; bármi, ami lehetővé teszi számunkra a bennünk lévő felsőbb erő és rend megértését." Mivel Djokovic hisz az elme erejében, Imaz beavatta a telekinézis "tudományába" és az általa a felsőbb rendek kiváltságának nevezett levitáció rejetelmeibe is. Arról nincs tudomásom, hogy Djokovic elérte-e Luke Skywalker szintjét, ha igen, akkor a Jedi-rend tárt karokkal várja. 

26575310_af84e66e9c4985e2d03e57ba4e820179_wm.jpg

Djokovic, a tudós!

Novak tudósembereket megszégyenítő tudását is megosztotta velünk az ima erejéről, mely ételeket tisztít meg.

"Ismerek embereket, akik energetikai transzformálással, az ima és a hála erejével a legmérgezőbb ételt, a legszennyezettebb vizet is egészséges, gyógyító vízzé tudták változtatni. A víz ugyanis reagál. A tudósok bebizonyították, hogy a vízmolekulák reagálnak az érzelmeinkre, reagálnak arra, amit mondunk."

mert a vízbű nyeri ki a zoxigént!

"A tudósok azt látták, hogy a boldog gondolatok, a jó gondolatok olyan molekuláris szerkezetet hoztak létre a vízben, amelyben harmónia volt, egyensúly volt. És ennek az ellenkezője is igaz. Ha fájdalmat, félelmet, frusztrációt vagy haragot adsz a víznek, az a víz egész egyszerűen szétesik."

A COVID-19-cel kapcsolatban is megszólalt."Ami engem illet, én ellene vagyok a vakcinának, és nem akarom, hogy bárki is arra kényszerítsen, hogy oltassam be magam azért, hogy utazni tudjak"

 Az 5G-ről Novák felesége beszélt, szerinte az 5G felelős a koronavírusért. Zsák a foltját?

Djokovic és a bosnyák "piramisok"! 

Semir Osmanagic nevét jól ismerik az összesküvés-elméletek hívei, ő az a szélhámos, aki a természetes képződményeket a gizai piramisoknál is régebbi, ember alkotta építményeknek hazudja. Már sokszor leleplezték, cáfolták az állításait, de még mindig vannak olyanok, akik bedőlnek neki, élükön Novak Djokoviccsal. Osmanagic sosem ódzkodott a nagy lódításoktól, így nem esett nehezére befűzni a szerbet azzal, hogy a piramisok gyógyítják a koronavírust. Djokovic, miután elkapta a koronavírust az általa rendezett Adria Touron, rohant is a visokói piramisokhoz Osmanagic legnagyobb örömére. A szélhámos kamurégész azzal kezdte az etetést, hogy nem fél a koronavírustól és nem is védekezik ellene, mert az immunrendszere a piramisokban edződött. A piramisoknak gyógyító hatása van, egyfajta ellenszer a koronavírusra. Djokovic itta a "mester" szavait és annyira jól sikerült az "itatás", hogy a Garroson elszenvedett súlyos verség után a piramisokhoz ment feltöltődni. Van, aki észre sem veszi, hogy hülyítik.

Adria Tour

Djokovic úgy gondolta, hogy a legjobb módja a karantén elhagyásának, ha tornát rendez. Megrendezte az Adria Tour nevű tornát a koronavírus-járvány kellős közepén. Fittyet hányt a nemzetközi járványügyi előírásokra, a torna után meg bulit szervezett, ittak, táncoltak, ölelkeztek. A tour egyik résztvevője, Grigor Dimitrov koronavírusos volt, így aztán sorra fertőzte meg a többieket, beleértve magát a szervezőt is. Djokovic családja ahelyett, hogy önkritikát gyakorolt volna támadásba lendült. Srdan Djokovic, a nem éppen józaneszű apuka, egyenesen a fia elleni támadásnak tulajdonította a kritikákat. Maga Djokovic sem volt sokkal finomabb: "Csak kritikákat látok, rendkívül rosszindulatú kritikákat. Ez jóval több, mint valamiféle bírálat, olyan, mintha boszorkányüldözés folyna. Mintha valakinek mindenképpen buknia kellene. Egy nagy névnek, akinek el kellene vinnie a balhét mindenért, akit a fő bűnbaknak kellene kikiáltani."  Szerintem mindenki jól járna, ha Djokovic végleg a visokói piramisokba zárkózna.

djokszob.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isofit.blog.hu/api/trackback/id/tr8316244706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása