Isofit

Isofit

A Hülyék Királya 2

Fuksz ész helyett

2021. március 26. - Isofit

Hogy mivel érdemelte ki Lewis Hamilton a hülyék királya címet, azt alább részletezem. Fontos elmondanom, hogy ez az írás nem az autóversenyzőről és annak eredményeiről szól, hanem a magánemberről. 

iqchildren-graph.jpg

Hamilton, a gangsta

Ice-T, Snoop Dogg, 50 Cent és Sir Lewis Carl Davidson Hamilton. Az bennük a közös, hogy Gangsta kinézetük van és mindannyian ültek, bár utóbbi csak az autó első ülésén. Hamilton (aki a piroson nem megy át) úgy gondolta, hogy roppant mód hiteles lenne, ha felvenné a gangsta-style-t. Első lépésként a nyakába akasztott egy 4 kilós ezüstláncot, majd tetőtől-talpig kivarratta magát. Mivel Hamilton rendes családban nőtt fel egy tisztes környéken (nem büszkélkedhetett Bronx-i származással, mint a rendes rapperek) valahogy hihetővé kellett tenni a történetet, ezért maga is zenélésbe kezdett. Az átváltozás gyors volt és drasztikus, az F1 szende, kopaszodó jófiújából ő lett a torzonborz hajú fenegyerek, legalábbis kinézetre.

 Az F1 Nostradamusa, avagy vissza a jövőbe!

Hamilton büszke arra, hogy az F1 bajnokaként figyelemmel kíséri a többi szériát is. Tájékozottságát egy poszttal demonstrálta a twitteren. A Formula-E bajnokságban versenyző Nicolas Prost ütközött Nick Heidfelddel és a német versenyző a falnak csapódott. Hamilton felhábordova a következőkkel kommentálta az esetet.

Igyekszem képben lenni más formulákkal is, a Formula-E-ből nézegettem videókat. Ezt muszáj posztolnom. Ha az FIA nem tiltja el ezt a versenyzőt, undorodni fogok. Kevés ilyen veszélyes vezetői magatartást láttam életemben, az ilyen gyalázatos versenyzés elfogadhatatlan. Remélem, Nick Heidfeld rendben van. Ti mit gondoltok?”

Kérdése válaszra talált, elmondták neki, hogy egy 3 éves esetre reagált. Nick Heidfeld sem hagyta szó nélkül.

Szia, Lewis, először is köszönöm, hogy aggódtál értem. Épp biztonságosan földet értem, mintha örökké tartott volna… A baleset viszont három éve történt, Pekingben. Most Hongkongból jöttem, az első versenyről. Biztosíthatlak afelől, hogy azóta rengetegszer versenyeztem Nico ellen, mindenféle probléma nélkül… szinte mindenféle probléma nélkül” – mondta az üzenetben Heidfeld

Hamilton jó szokásához híven, azonnal törölte a bejegyzését, majd úgy tett, mintha meg sem történt volna az eset. 

 Mr. Hair

Azok, akik követik Hamilton pályafutását észrevehették, hogy örökletes kopaszodása van, ami még az egészen rövidre nyírt haján is látszik. 2013-ban amikor a Mercedeshez igazolt, még szabályosan kopasz volt, de a 2014-es évben dús hajkoronával lépett elő. Kérdés, akkor hogyan növesztette meg a haját?! Ő annyit mondott, hogy a hotelekben használt szappanról minőségi samponokra tért át. Vagyis hülyének nézte az embereket, köztük a szakértőket is, akik szerint hajtranszplantáció történt. 

Ez nevetséges. A fotókról egyértelműen az látszik, hogy hajtranszplantációja volt, ráadásul elég jó.”  James Nadin hajtranszplantációs szakértő

Roscoe, a vega

Hamilton, miután áttért a vegán étrendre, úgy gondolta, hogy a húson élő kutyájának szintén jót tenne, ha növényi táplálékon élne. Gondolatát tett követte, elvette a húst Roscoe-tól és "füvet" rakott elé. Sir Hamilton egészségügyi problémákkal magyarázta tettét, a szakértők mégis veszélyesnek nyilvánították a kutyája étrendjét. Mivel Hamilton hívő és hisz a Bibliában, talán a növényevő oroszlánokra gondolt, akik békésen éltek a gazellákkal együtt.

Az F1 térdre kényszerítése 

A sztori úgy kezdődött, hogy egy közönséges bűnözőt elfogása után az egyik rendőr kényszerítő intézkedés közben megölt. Hamilton, aki nagy állatbarát és igazságtevő, ezt rasszista tettnek nyilvánította és nem elégedett meg a média tele kürtölésével, hanem az utcára ment a csőcselékkel. A BLM élharcosává vált és arra kényszerítette versenyzőtársait, hogy térdeljenek a futamok előtt. Voltak, akik nem térdeltek, mert nem értettek egyet azzal, hogy az F1 a politika és Hamilton játszótere lenne, őket "gengszter" Hamilton vonta kérdőre. Pár futammal később, Hamilton egy olyan trikóban állt a dobogóra, ami egy bűnügy gyanúsítottjára követelt szigorú büntetést. Joggal merül fel a kérdés, hogy Hamilton vajon kihagyja-e a Szaúd-arábiai Nagydíjat és hasonló ámokfutással kezeli majd, mint a BLM-t?!

hambolond.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://isofit.blog.hu/api/trackback/id/tr9616426186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matt_Kirby 2021.06.12. 21:10:41

Most néztem hogy a Chatrier-en hogy felhúzta a szerbinátor Nadal fejére a csörgősipkát. Már az RG-n se megy a Chatrier-en,hogy lesz így meg a 21?
süti beállítások módosítása